Dagens I-landsproblem..

På mina relativt nya jeans från Acne har knappen längst upp i gylfen suttit lös (lösare än den ska göra). och för ett par dagar sedan låssnade den helt, men jag bara tryckte tillbaka den så satt den fast igen. Men idag förvärrades problemet. När jag skulle slå en drill flög knappen av då jag knäppte upp gylfen och den landade i talettstolen. Men som tur var hann jag inte pinka på knappen och toastolen var nyspolad. för att kunna få upp knappen igen funderade jag på att linda in handen i toapapper men jag hittade en gammal gummihandske istället. När knappen var uppe spolade jag den och handseken länge i varmt vatten och tvål. För att inte riskera att tappa knappen igen lämnade jag den hemma innan jag skyndade iväg till en intervju. Nu sitter jag och grubblar på hur jag ska få knappen att sitta fast igen, den bara faller av vid minsta lilla beröring.


Veckans låt(ar)

Veckans låt blev två stycken som jag spelat ungefär lika mycket, nästan lite för mycket.

Låt 1 är Simone Moreno ft. Timbuktu - Vem pra Bahia (Vi drar till Malmö). Texten kanske inte är någon höjdare men skön musik iaf.

Låt 2 är Crash Test Dummies - Mmm mmm mmm mmm. Kul text och en härlig låt.

Snyggt och billigt

För att klä sig fint behöver man inte alltid köpa dyra plagg. Jag har på följande bild utgått från en outfit från Viktor & Rolfs F/W 06/07 kollektion och skrapat ihop en budgetvariant på den.

V&R
Viktor & Rolf F/W 06/07
budget
Budgetvariant

Skjorta h&m 198 kr, Byxor h&m 198 kr, Slips slipskungen 99 kr, Skor Din Sko 480 kr.
Glasögon går att finna på h&m från och med den 9:e september då Viktor & Rolf för h&m släpps och kostar då 149 kr.

Nystart?

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Mestadels på grund av att jag haft annat för mig, så som skola och jobb. Men jag tänkte blogga lite innan jag drar till Thailand om en vecka.

Jag ska sedan dra igång en liten nystart har jag tänkt.

Jag passar även på att slänga upp en outfit som jag hade för ett rätt bra tag sedan.

2hk
Skjorta MQ, Kofta 2hand, Jeans Acne, Skor Converse.