111VOX

111vox
Jag hoppas ni inte har missat rean på 111VOX. Riktigt snälla priser på vissa plagg. Men snabba på, många storlekar är redan borta.

Skor

Här är en bild på skorna jag nämnde tidigare. tyvär putsade jag dom inte innan jag knäppte kortet men ni får väl fantisera om hur de ser ut när de är blanka.

skorr

En outfit med skorna kommer väl senare..

Nya skor

Idag var jag på stan en sväng för att köpa ett par nya skor, men tyvär är det ett omöjligt uppdrag när man bor i en liten stad. Rätt snabbt gav jag upp och återvände hem. Sedan råkade jag nämna, för farsan vad för skor jag letade och han hade ett par liknande någonstans sa han. Efter en stunds letande dök de upp, de var rätt fina, men kanske en aning stora, de får i alla fall duga tills jag hittar ett par nya. jag har ingen bild på skorna än men de kommer nog senare idag.

Här är i alla fall vad jag hade på mig då jag var på stan:

dag

Hatt h&m
Kofta Emilio
Linne h&m
Jeans Acne
Skor från Nitty Gritty

Veckans låt

Den gångna veckans låt måste utan tvekan bli Jack Johnson - Banana Pancakes. Jag fick hem låten lite av en slump. Detta är riktigt skön surfmusik.

jackjohnson


Lite semester!

För ca. en vecka sedan kom jag hem från en liten resa till Göteborg där jag bland annat tittade på min brors lag då dom spelade Gothia cup. Jag träffade också lite släktingar och hann gå en liten sväng på stan med. I Göteborg lyckades jag inte hitta så mycket, rean hade redan börjat någon dag innan jag hann dit så de bästa var redan borta. Att jag sedan hade rätt lite tid inne bland affärerna gjorde att jag inte hann göra någon ordentlig djupdykning i reahögarna. Men jag lyckades ändå hitta en kavaj av märket Velour på Ragtime. Jag fick betala 550 kr för den och tjejen som jobbade där sa att det var en kille som är sponsrad av Velour som lämnade in den. Lite synd att jag inte kom mej för att fråga vem, men är det någon som känner till en Veloursponsrad small-kille i Göteborgstrakten kan ni väl säga till?

 

På väg hemvägen från Göteborg stannade jag till ett par dagar i Uppsala och hälsade på några kusiner och mormor + morfar. Inne i Uppsala köpte jag ett par jeans från Acne för 999 kr och en kofta från Selected för ca 300-400 kr (fick leta som en tok innan jag fann en grå, lite besviken att det inte fanns en med ljusare nyans utan svarta detaljer). På h&m såg jag en fin jeansskjorta men den fanns inte i min storlek, lite tråkigt!

 

Kavaj                   Jeans               Kofta

(Det som syns på bilderna, men inte står angivet är: Svarta shorts 2hand, Beigea shorts Selected, Linne h&m, Piké Filippa k)