Äntligen klar!

Idag blev jag klar med 2 små projekt jag har haft. Jag har sedan en ungefär månad tillbaka pysslat lite till och från med två t-shirtar. Båda är sydda lite på måfå, eftersom jag inte har nåt mönster eller kan rita ett själv, därför blev det någon skavank här och där. Men jag är nöjd.

Den första är en t-shirt/kofta med fyra knappar. Och den andra är en vanlig randig t-shirt med rätt korta ärmar.


Klicka för ett närmare kik..
Får se vad nästa projekt blir.. Det blir i alla fall efter min gbg-tripp!


(Jeansen som syns är från CM och linnet från h&m)


Älskad på en pinne!

Idag städade jag lite och hittade en hög med böcker som jag och två kompisar skrev under skolåret som gick. Boken handlar om dejting och är produkten i det UF-företag vi drev under kursen projektarbete. Om det råkar vara någon som är intresserad är det bara att höra av sig. Boken kostar 50 kr och är värd pengarna beroende på vem som läser den och vad personen tycker om boken, som med alla andra böcker.


Modifierade stan smiths

Idag, har det inte hänt mycket. Jag tänkte gå på stan en sväng men på grund av regnet lät jag bli, det får bli en annan dag. Förhoppningsvis imorgon. Men jag åkte i alla fall till coop för att handla, så jag har inte latat mig hela dagen.

Igår, tror jag det var, la jag upp en bild på en outfit jag bar. Där nämnde jag ett par "modifierade stan smith" och efter en förfrågan ska jag nu lägga upp bilder på dessa.
Som någon kanske ser är skorna inspirerade av en reklambild för snikers där ett par snarlika skor syntes. Då jag tyckte skorna såg läckra ut och tog för givet att de inte går att köpa plockade jag fram mina gamla stan smit från adidas, vilka som tur var inte hade kastats bort. Eftersom dessa var smutsiga och slitna började jag med att tvätt dom. Sedan skissade jag upp motivetmed tusch och började måla med vanlig hobbyfärg. På skorna fanns många gråa fläckar som jag målade över med vitt. Sedan satte jag igång att färglägga det uppskissade motivet. Jag tycker det blev bara, och den respons jag har fått har varit positiv.
Nu har jag hunnit slita ännu mer på skorna, som troligtvis sätt sina bästa dagar för länge sedan, och de används numer allt mer sällan. Jag har tänkt att byta skosnören på dom i ett sista försök att fräscha upp dom innan de slängs.. eller stoppas undan.


Klicka för att se större bild.
Jag passar även på att slänga upp en bild på "dagens outfit".

me

Idag hade jag på mig mina röda byxor från CM som inte har använts särskilt mycket. En gammal tee jag sytt guldknappar på. Ett par skor från tiger, vilka jag inte hade på mig när bilden togs. Och till sist ett skärp från h&m.

Månskenspromenad

Ikväll/natt har jag varit ute på en promenad med en väldigt trevlig och rar tjej. Det var höjdpunkten på en i övrigt småtråkig dag, som jag bland annat spenderat med att måla vår stuga.

Det jag hade på mig under månskenspromenaden, som egentligen saknade måne pga. moln och duggregn, var följande:

ja

Hatt - h&m
Linne - h&m
Kofta - Emilio
Jacka - h&m
Scarf - Åhléns
Byxor - Acne

+Skor - Modifierade Stan smith
Paraply


Lite att göra..

Idag hade jag rätt lite att göra ..

Tråk

Utöver detta har jag vunnit en vet t-shirt competition =)

Fotboll!

Idag var jag på Arbetsförmedlingens informationsträff vilket kändes ganska onödigt. Äny way, när jag ändå var nere på stan köpte jag senaste numret av king.

Sedan bar det av upp till Sollefteå där vi spelade sista matchen innan uppehållet. Vi vann med 2-0 och kan nu titulera oss obesegrade serieledare, rätt trevligt. Dessutom fick jag ett nytt sexigt skrubbsår på knät. På väg hem från matchen stannade vi på OK där jag köpte Slitz Man (fick nys om en grym affär i gbg jag måste besöka i sommar).

Dagen till ära bar jag detta:
jag
På bilden ser jag lite trött ut,  jag är det.

På överkroppen har jag en vintage-tee, men den lilla fickan på vänstra bröstet föll bort när jag fotade.

Och på benen har jag ett par linneshorts från selected. På fötterna hade jag mina espadrilles då jag var utomhus.


Födelsedagspresent!

outfit

Imorgon fyller min brorsa år så därför beslöt jag mej för att köpa en present åt honom. Efter ca. en timmes strosande på stadens gator medans jag ivrigt funderade på vad en 16-åring önskar sig tömdes min hjärna på idéer. Det hela slutade med att jag kom hem med en packe dvd-filmer.

Sagens outfit bestod av:
En hatt från h&m, perfekt för en bad-hair-day.
En t-shirt från h&m som jag själv modifierat en aning.
Ett par av mina egna väldigt gamla shorts som jag ändrat en aning.
På fötterna bar jag ett par espadrilles jag köpt via
Nitty Grittys hemsida.

Playstation

fifa

Ikväll koplade jag och brorsan in vårat gamla Playstation och spelade Fifa 2000. Sverige vann VM och spöade Mexico med 11-0 i finalen =)

En outfit

ama

Är detta måntro den bäst klädda 16-åringen i stan? jag tror så. Tjejen gick i min brorsas klass och bilden är tagen på deras skolavslutning. Jag hittade bilden nyligen.  Klänning är helt klart blickfånget på orginalbilden.