Billig shoping i Bankok!

För ett par dagar sedan kom jag hem från Thailand där jag bland annat vari i Ao Nang, Koh Lanta och Bankok. Bra väder har det varit, soligt och varmt. Mycket trevligt folk och god mat. Resan råkade bli rätt inriktad på snorkling. Bland annat åkte vi på en snorklingstur vid några öar utanför kohlanta med ett senskt företag som köpt en stor båt och från den leder såväl snorklingsturer som dykturer.

Any way.. jag ska inte skriva ett resereportage nu. Jag tänkte istället posta en bild på lite av det jag köpte i Ao Nang och Bankok. Allt jag köpte finns tyvärr inte med på bild.

I Ao Nang blev de mästa köpt på marknader. I Bankok blev MBK huvudmålet för min shoppingtur, likaså marknader. Siam Center var jag också in på en sväng, helt enormt med ALLT man kan tänka sig, dyrt var det i alla fall!


kollage

Övre raden från vänster: T-shirt Sky, T-shirt Pre-loved, T-shirt Heavy Metal, T-shirt NPB Street wear.
Nedre raden från vänster: T-shirt Step BBK, Piké RL, T-shirt NPB Street wear, Halsduk h&m.
Stående från vänster: T-shirt A Bating Ape, Vantar h&m.

Alla t-shirtar var väldigt billiga och låg på priser mellan 20-60 kr förutom RL-pikén som var något dyrare (dock lite billigare än här i Sverige). Halsduken gick på 98 kr tror jag och vantarna på ca. 50 kr om jag inte missminner mig.

Utöver detta på bilden köpte jag ännu en T-shirt och ett par badshorts.

En tråkig sak som hände var när jag var inne i stan på Koh Lanta och hade hittat en affär som sålde riktigt snygga, lite rockiga t-shirts i bra storlekar (svårt att hitta) kom jag på mig själv med att ha glömt blånboken hemma. Men jag återvände till samma affär tre dagar senare, nu med pengar, för att upptäcka att affären var stängd. Den ÄNDA affären jag vill besöka var stängd, bara den. Det var dessutom min sista chans att besöka den. Jag blev måttligt irriterad.

Om ni undrar varför jag köpte de två näst intill identiska t-shirtarna med plåttriga tryck berodde det på tre olika faktorer; 1. Jag föll för trycken, tyckte de såg balla ut på långt håll. 2. Efter dagar i Bankok bland de färgglada ungdomarna och deras grymma stil blev jag hjärntvättad och inspirerad. 3. Det var en otroligt snäll och charmig tjej som jobbade i affären. Lite missnöjd blev jag då jag kom till hotellet och upptäkte att EN ärm på vardera tröja var grå, det ger en liten pyjamaskänsla över teen tycker jag. aja, jag får väl sova i dom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback