Lite shopping och lite annat!


Vintageteen fick inte vara med på bild idag.
Idag kom mina vita CM-byxor jag beställde för ett par dagar sedan. När jag väl var nere på stan för att hämta ut dom råkade jag titta in i ett par andra affärer samtidigt. Resultatet blev:

  • 2 smala vintageskärp á 1 kr styck.. men jag var snäll och gav tio kronor.
  • 1 par vita hängslen från Dressman á 149 kr.
  • 1 blå/vit-randig t-shirt från h&m á 149 kr.
  • 1 vit vintagetee á 10 kr.
Dessutom blev jag positivt överraskad av siffrorna på mitt bankkonto. Jag låg tusen kronor över det förmodade beloppet.


mössa
En annan trevlig grej som skedde idag var den traditionsenliga mösspåtagningen. Prick klockan elva höll vår rektor ett trevligt tal sedan fick alla treor äntligen ta på sig sina fina mössor, även jag.

 
I samband med mösspåtagningen avslöjades även vinnarna i årets upplaga av monumenttävlingen. I år var det teknikarnas tur att vinna. Grattis till dom. Det vinnande monumentet bestod av en stor sammansvetsad pil som var nedstucken två meter i marken, alltså syntes bara hälften av bilen ovan jord. Själva pilen har inget med programmet att göra, utan det var meningen att blicken skulle följa pilens riktning. Följer man pilen hamnar blicken på en enorm skorsten, ca. 10 meter hög, där hade teknikarna borrat fast enorma bokstäver och siffror som bildade texten: TE 06. Väldigt tjusigt. En liten eloge till killen som hängde ner från toppen av skorstenen i ett rep och borrade fast bitarna.

 
Inget ont som inte har nåt gott med sig brukar det ju heta. Men i detta fall tänkte jag kasta om bokstäverna till ”inget gott som inte har nåt ont med sig”. Klockan halv tio hade vi en snabbinformation om vad som gäller angående alkoholhaltiga drycker och vistelse på tak inom skolans område under den sista veckan. På denna informationsstund fick vi reda på att ”Härnösands kvinnliga gymnasieförening” gett ut en tidskrift med massa sajkodikter som kan kännas stötande från vissa håll. Rektorn och en betydelsefull kvinna på skolan var väldigt upprörda på grund av denna tidskrift. Dessutom hade gymnasiets logga använts i den, vilket är olagligt då skolan inte godkänt det eller står för vad som skrivits i tidningen. Ingen elev brydde sig direkt om det då ingen ens visste om att en sådan förening fanns. Men i alla fall så lyckades jag hitta ett exemplar av tidningen (inte så svårt då den låg i princip över allt i skolan). Då jag läst igenom den tyckte jag bara att de verkade vara ett gäng töntiga tjejer som vill vara viktiga och därför sitter i någons källare och dricker varandras blod. Men ack så fel jag hade. En tjej i min parallellklass berättade att ”KG” försökt värva henne och det var bland det absolut SJUKASTE jag någonsin hört om. Alltså det var verkligen skräckfilmsmaterial. Om någon är intresserad av att höra vad som hände flickan kan jag blogga upp det sen.

Kommentarer
Postat av: viggonon

Berätta du bara. :)

2006-06-14 @ 19:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback